Vendégkönyv

Látogatóink véleménye az általunk szervezett sétákról.

Hozzászólások

Beküldte pzs (nem ellenőrzött) -
4
Részt vettem a Szent Iván napi esti Wekerle sétán. Zsolnai Éva volt a vezető. Többször voltam már hasonló programon, de mindig hallok, látok újat. Ez most is így történt. Vezetőnk sok érzelmet vitt a mondandójába. A szakmai tudnivalók mellett mesélt arról, hogyan éltek Wekerlén az emberek a kezdetekben, milyenek voltak a lakások, hogyan figyeltek egymásra és a környezetükre már akkor is. A séta utolsó negyede "üléssé" változott a Kós Károly téren. Szent Iván napja lévén, sok népszokást, azok eredetét is megismertette velünk Éva. A naphoz illő apró ajándékokat is kaptunk, s elégethettük a kéréseinket tartalmazó cédulákat. Köszönöm az élményt. És még ezután jött a csodás tűz-szobor.

Beküldte Balázs (nem ellenőrzött) -
5
Nagyon jól éreztük magunkat Éva sétáján. A Wekerletelep egy kis ékszerdoboz a fővárosban, évszázados fasorok, mézeskalács házikók és egy megkapó történet a múlt század elejéről. Köszönjük!

Beküldte wekerlei anyuka (nem ellenőrzött) -
5
Mézeskalácsházak között - családi séta Zsolnai Évával 2 napja vettem részt ezen a sétán 3 gyermekemmel és nagyon tetszett mindannyiunknak. Zsolnai Éva nagyon jól fel tudta kelteni a kisiskolás és óvodás gyermekek érdeklődését és azt fenn is tudta tartani változatos feladatokkal a séta végéig. Nem csak a gyerekek tanulhattak sok mindent Wekerletelepről, de a felnőttek is sok érdekességet tudhattak meg a telepről. Nagyon jó volt megállni és elmerülni a részletekben ott, ahol nap, mint nap elrohanunk. A 1,5 órás séta után csak azt sajnálták a gyerekek, hogy ilyen "rövid" volt és hogy nem tudtak több varjút gyűjteni. :-)

Beküldte Sziklai Maria (nem ellenőrzött) -
5
Részt vettem "A Wekerlei telepesek" sétán, nagyon szép es informatív volt. Elöször jártam így a Wekerlén, visszamegyek!

Új hozzászólás